Un nou stil de management într-o nouă lume informatizată

Postat la 17 martie 2014 103 afişări

Un nou stil de management într-o nouă lume informatizată

Un nou curs online pe ZFeLEARNING.ro: “Managementul echipelor virtuale

ZFeLEARNING.ro, a lansat, luni, 17 martie, un nou curs online în format video: “Managementul echipelor virtuale”. 

Cursul aduce celor interesaţi un nou concept de management, acela al echipelor virtuale. În prezent, multe proiecte se realizează cu echipe ai căror membri se află la distanţă unii faţă de alţii, care sunt de naţionalităţi şi culturi diferite sau, chiar dacă face parte din aceeaşi firmă, personalul echipei se află repartizat pe mai multe etaje. Acest stil de management este de cele mai multe ori o provocare pentru manageri care trebuie să gestioneze relaţiile dintre membrii echipei, conflictele dintre aceştia, trebuie să-i motiveze şi să-i coordoneze fără a fi nevoie de un control excesiv.

Cei care vor urma cursul vor afla, de asemenea, sfaturi practice privind modul în care pot optimiza performanţele echipei, valorificând atuurile personale ale membrilor acesteia. Cursantii vor găsi răspunsuri la întrebări precum: Care este schimbarea de paradigmă a managementului într-o lume informatizată?; Cum să îţi formezi echipa şi să stabileşti încredere?; Cum să planifici şi să coordonezi eficient în mediul virtual?; Cum să te raportezi la conflicte?; Cum să menţii motivarea şi să foloseşti recompensele în mod inteligent?; Cum să foloseşti tehnicile producătorilor de jocuri pentru a creşte productivitatea echipei?;

Cursul, care poate fi accesat aici, a fost dezvoltat în parteneriat cu The Academy at PwC şi este susţinut de Liviu Mihăileanu. Trainerul este Certified Knowledge Manager (Knowledge Management Institute, Elveţia), absovent al programului de MBA al The Open University (Marea Britanie) şi coordonează in prezent operaţiunile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi India ale unui serviciu virtual din cadrul PwC.

Cursul se adresează liderilor de echipă, managerilor de proiect, directorilor sau oricui îi este încredinţat un proiect sau o echipă care implică lucrul la distanţă. Cursul poate fi urmat şi de persoanele care asistă manageri implicaţi în conducerea echipelor virtuale sau care se pregătesc pentru un astfel de pas în carieră.

Despre ZFeLEARNING.ro

ZFeLEARNING.ro oferă în prezent 15 cursuri destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele. Cursurile  sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maxim 20 de minute şi au fost astfel construite încât să răspundă unor nevoi punctuale, de maximă actualitate, din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri europene, management.

Prin intermediul platformei ZFeLEARNING.ro, un instrument modern care permite plata online sau cu OP, cursanţii pot avea acces la informaţie oricând şi oriunde, la birou sau acasă, iar la final în urma parcurgerii cursurilor vor primi, în funcţie de rezultatele obţinute la testele finale, un certificat emis de partenerul de conţinut al ZFeLEARNING. Unele certificate pot fi folosite pentru obţinerea de puncte de credit de dezvoltare profesională continuă (CPD), recunoscute de organizaţii profesionale, internaţionale sau naţionale, cum ar fi: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România), CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România).

Celelalte cursuri oferite de ZFeLEARNING.ro sunt:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-stil-de-management-intr-o-noua-lume-informatizata-12277962
12277962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.