Twitter a achiziţionat două companii din zona de "social TV"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 aprilie 2014 41 afişări

Twitter a achiziţionat două companii din zona de "social TV"

Twitter încearcă să se apropie de zona de vizionare TV în timp real prin achiziţionarea a două firme din Europa, Mesagraph şi SecondSync, relatează theguardian.co.uk.

Mesagraph, companie cu sediul la Paris şi SecondSync, cu sediul la Londra, sunt specializate în studii despre modul în care oamenii relaţionează cu televiziunea. Companiile sunt considerate a fi printre cele mai importante din zona "social TV", unde oamenii urmăresc programele televiziunilor şi apoi comentează despre acestea pe reţelele sociale.

"Twitter este singurul loc care oferă o conversaţie publică, în timp real, despre televiziune", au declarat reprezentanţii SeconSync după anunţarea achiziţiei. "Alăturându-ne Twitter, vom putea duce această experienţă, împreună cu restul ecosistemului numit televiziune, la următorul nivel."

Simultan cu această tranzacţie, cei de la Twitter au semnat un parteneriat şi cu firma de cercetare de piaţă Kantar. Scopul este de a crea o serie de unelte de analiză pentru industria televiziunii din mai multe ţări din Europa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/twitter-a-achizitionat-doua-companii-din-zona-de-social-tv-12384413
12384413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.