Criza din Crimeea ieftineşte hotelurile de 5 stele din destinaţiile de vară

Postat la 02 aprilie 2014 56 afişări

O parte din turiştii din Rusia renunţă la rezervările făcute la hoteluri de 5 stele din Grecia şi Turcia, pe fondul crizei din Crimeea, iar hotelierii au reacţionat deja şi au scăzut preţurile cu până la 20%, a declarat agenţiei MEDIAFAX Cristian Pandel, proprietarul agenţiei Christian Tour.

Criza din Crimeea ieftineşte hotelurile de 5 stele din destinaţiile de vară

 Hotelurile de cinci stele din Grecia şi Turcia, la care un număr important de camere era rezervat de turiştii ruşi, urcaseră preţurile în ultimii 2-3 ani ca urmare a cererii foarte mari.

"Rezervările din Rusia, care se îndreptau în mare parte la hotelurile de cinci stele din destinaţiile de vară, au scăzut dramatic în ultimele două săptămâni, pe fondul crizei din Crimeea şi din cauza zvonurilor că este posibil să nu se mai acorde atât de uşor vize pentru Uniunea Europeană", a spus Pandel, care deţine agenţia cu cele mai mari vânzări de vacanţe externe din România.

El a afirmat că, din acest motiv, hotelierii străini au scăzut deja tarifele cu până la 20%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criza-din-crimeea-ieftineste-hotelurile-de-5-stele-din-destinatiile-de-vara-12384318
12384318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.