PERCHEZIŢII la instituţii publice din Mehedinţi şi Dolj într-un dosar de corupţie. Percheziţii la locuinţa şefului IPJ Mehedinţi şi la Primăria Turnu Severin

Postat la 02 aprilie 2014 49 afişări

Procurorii DNA fac percheziţii, miercuri, la sediile unor instituţii şi firme din Orşova, Drobeta-Turnu Severin şi Craiova, într-un dosar privind fapte de corupţie săvârşite de funcţionari cu funcţii de conducere în plan local. Procurorii DNA fac percheziţii şi la locuinţa şefului Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Ştefan Ponea, precum şi la primăriile Drobeta Turnu Severin şi Orşova, în dosarul privind fapte de corupţie săvârşite de funcţionari cu funcţii de conducere, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

PERCHEZIŢII la instituţii publice din Mehedinţi şi Dolj într-un dosar de corupţie. Percheziţii la locuinţa şefului IPJ Mehedinţi şi la Primăria Turnu Severin

 Procurorii DNA au descins, la ora transmiterii acestei ştiri, şi la sediul Primăriei Drobeta Turnu Severin, fiind vizaţi mai mulţi funcţionari suspectaţi de fapte de corupţie.

Totodată, anchetatorii fac percheziţii şi la locuinţa din Orşova a preşedintelui CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, la casa părinţilor acestuia din comuna Topleţ, judeţul Caraş-Severin, precum şi la Hotelul Palace din Drobeta Turnu Severin, deţinut de familia lui Adrian Duicu.

De asemenea, potrivit surselor citate, la ora transmiterii acestei ştiri au loc percheziţii şi la locuinţa din Orşova a şefului Poliţiei Judeţene mehedinţi, comisar-şef Ştefan Ponea, cunoscut drept un apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţean Mehedinţi, dar şi la sediul Primăriei Orşova.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul din Orşova, Ion Manea (PNL), a declarat că a el se află în concediu de odihnă până în 14 aprilie, dar că a fost informat despre percheziţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-institutii-publice-din-mehedinti-si-dolj-intr-un-dosar-de-coruptie-perchezitii-la-locuinta-sefului-ipj-mehedinti-si-la-primaria-turnu-severin-12383781
12383781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.