Tineri manageri de top 2018: Doina Dumitrache, manager spitalul MedLife Titan

Autor: Andra Stroe Postat la 16 iulie 2018 1703 afişări

Tineri manageri de top 2018: Doina Dumitrache, manager spitalul MedLife Titan

Doina Dumitrache s-a alăturat echipei MedLife în 2007, având ca principal obiectiv deschiderea laboratorului din Cluj-Napoca; 2009, povesteşte ea, a venit cu o nouă provocare: preluarea coordonării MedLife Unirii din Bucureşti. Momentul cheie al carierei sale a venit în vara anului 2010, când i s-a propus preluarea celei mai mari hiperclinici MedLife, Griviţa, care are cel mai mare număr de angajaţi (320) şi cea mai mare cifră de afaceri.

În vara anului 2011 i s-a propus să dezvolte un proiect de la zero – MedLife Titan – unitate în care îşi desfăşoară activitatea şi în prezent. Proiectul a pornit de la o clinică multidisciplinară cu 50 de angajaţi şi a ajuns să fie o unitate de mari dimensiuni, care încorporează, pe lângă partea de ambulatoriu, o secţie de imagistică (RX, CT şi RMN), dar şi un spital multidisciplinar; în şapte ani, numărul de angajaţi s-a triplat. „Spitalul a luat naştere în urma unui concurs de idei năstruşnice şi strategie, câştigat în 2014 şi implementat în 2015. Îmi plac provocările, sunt o fire activă, iar colegii nu m-au lăsat să mă «plictisesc».” În paralel cu activitatea de zi cu zi, s-a ocupat şi de coordonarea deschiderii unor unităţi mari din ţară, respectiv hiperclinicile MedLife din Galaţi (2014) şi din Cluj-Napoca (2015). Începând de anul acesta, Doina Dumitrache este invitată permanentă în boardul operatorului de servicii medicale.

„Fiecare proiect nou vine şi cu momente dificile, depăşite cu ajutorul oamenilor din jurul meu. Este foarte important să cunoşti oamenii cu care colaborezi, să ştii ce, când şi cât să ceri fiecăruia. „Fiecare reuşită este a unei întregi echipe, iar MedLife se poate lăuda cu o echipă foarte frumoasă. Pe termen lung, nu voi refuza noi provocări şi mă voi implica în proiecte noi.”

În 2001, spune Doina Dumitrache, „dintr-o mare pasiune, am absolvit Facultatea de Geografie, iar din dorinţa de dezvoltare şi evoluţie, în 2008, Facultatea de Management Financiar-Contabil”.


38 de ani  

manager spitalul MedLife Titan  

MedLife

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.