Reff & Asociaţii: Irina Dumitru preia rolul de coordonator pentru practica de real estate

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 iunie 2017 229 afişări

Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, anunţă preluarea de către Irina Dimitriu, partener asociat, a rolului de coordonator al practicii de real estate, ca urmare a plecării partenerului Robert Ioniţă, care devine director juridic al NEPI.

Reff & Asociaţii: Irina Dumitru preia rolul de coordonator pentru practica de real estate

În noile sale responsabilităţi de leadership, Irina va fi sprijinită îndeaproape de Alexandru Reff, partener fondator cu implicare semnificativă în practica imobiliară a firmei.

Irina Dimitriu are o experienţă vastă de aproape 12 ani în achiziţii, finanţare şi dezvoltare de proiecte semnificative de real estate. Principalele sale arii de expertiză includ structurarea tranzacţiilor, dezvoltarea de proiecte de infrastructură şi energie, construcţii (inclusiv contracte FIDIC), aspecte complexe privind urbanismul şi amenajarea teritoriului, precum şi coordonarea de echipe de due diligence. Potrivit publicaţiei internaţionale Legal 500, Irina este un profesionist “orientat către identificarea soluţiilor inteligente”.

Reff & Asociaţii este recunoscută de către publicaţii internaţionale prestigioase, fiind clasată anul acesta în primul eşalon în aria dreptului imobiliar şi construcţii, pe care clienţii o apreciază pentru “experienţa, pragmatismul şi abordarea în favoarea tranzacţiei”, potrivit unui comunica de presă. Tot anul acesta, societatea a primit premiul “Firma de avocatură a anului” la Gala CIJ 2016.

Cu o echipa de 66 de avocaţi, Reff & Asociaţii se situează între primele zece societăţi de avocaţi din România şi una dintre cele mai dinamice, înregistrând o creştere susţinută, de două cifre în fiecare an, în cei 10 ani de existenţă. În fiecare an, echipa dedicată a Reff & Asociaţii asistă clienţi în proiecte cu o valoare cumulată de peste un miliard de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.