Primaria din Chiajna cumpara clubul de fotbal Unirea Urziceni!

Postat la 21 decembrie 2010 21 afişări

Dumitru Bucsaru a vandut marti Unirea Urziceni primariei din Chiajna. Doar 8 jucatori din actualul lot al Unirii vor merge sa joace la Chiajna

Primarul din Chiajna, la Sport.ro: "Vrem sa facem o super putere! Bucsaru nu renunta, ramane actionar!"

Bucsaru a inaintat la LPF o hartie prin care cere mutarea echipei la Chiajna, motivand prin inceputul reparatiilor la stadionul din Urziceni.

"Din doua echipe vrem sa facem un tapana ca sa putem sa rezistam. E implicat Consiliul Local cu un actionar si cu Mitica Bucsaru in acest proiect. Concordia Chiajna va fuziona cu echipa din Berceni. Primaria din Chiajna detine mai mult de 50% din actiuni. Antrenorul se stie, este Costel Orac. Sunt 9 juctaori de la Unirea care vin la Chiajna din retur.

Cititi mai multe pe www.sport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
Unirea Urziceni,
Chiajna,
primarie
/actualitate/primaria-din-chiajna-cumpara-clubul-de-fotbal-unirea-urziceni-7837581
7837581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.