Ponta, despre finanţarea spitalelor: Va fi decizie politică pe finanţare. Toată lumea are drept la asistenţă în spitale publice

Postat la 14 ianuarie 2013 16 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că ştie despre discuţia legată de finanţarea spitalelor şi a precizat că va fi luată o decizie politică, şeful Executivului arătând totodată că "toată lumea are drept la asistenţă medicală în sistemul public".

"Asigurările private merg şi către sistemul privat, deci trebuie să găsim o soluţie. Discutăm şi cu FMI pe ceea ce înseamnă reforma sănătăţii, cum folosim banii, care nu sunt foarte mulţi în sănătate", a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă prin decizia ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, nu se îngrădeşte dreptul la sistenţă medicală în acest fel, el a răspuns negativ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
finanţarea spitalelor,
asistenţă
/actualitate/ponta-despre-finantarea-spitalelor-va-fi-decizie-politica-pe-finantare-toata-lumea-are-drept-la-asistenta-in-spitale-publice-10463006
10463006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.