Parlamentul european a votat miercuri în favoarea noii Comisii Europene

Postat la 27 noiembrie 2019 26 afişări

Membrii Parlamentului European au votat miercuri în favoarea noii Comisii Europene formate de preşedintele ales Ursula von der Layen, care urmează să preia funcţia de la 1 decembrie, se arată într-un comunicat al Legislativului UE.

Parlamentul european a votat miercuri în favoarea noii Comisii Europene

Potrivit comunicatului, 461 de membrii ai Parlamentuluu European au votat pentru noua Comisie, iar 157 de votat împotrivă, în timp ce alţi 89 s-au abţinut.

Votul în plen reprezintă încheierea unui lung proces de examinare a noii echipe de comisari de către Parlament.âUrsula von der Leyen a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene în luna iulie.

La data de 21 noiembrie, liderii grupurilor politice şi preşedintele Parlamentului, David Sassoli, au fost de acord că procesul de examinare este comple, iar Parlamentul European este pregătit să voteze.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.