Oana Pellea: „Asa am aflat ca sunt provinciala, suburbana, ignoranta, inapoiata si fascista si tradatoare. Toate acestea din partea unui om ce a executat o condamnare la inchisoare pentru luare de mita”

Postat la 14 mai 2018 361 afişări

Pe Facebook,Oana Pellea a scris: „Asa am aflat ca sunt provinciala, suburbana, ignoranta, inapoiata si fascista si tradatoare. Toate acestea din partea unui om ce a executat o condamnare la inchisoare pentru luare de mita”.

Oana Pellea: „Asa am aflat ca sunt provinciala, suburbana, ignoranta, inapoiata si fascista si tradatoare. Toate acestea din partea unui om ce a executat o condamnare la inchisoare pentru luare de mita”

„Comicaria trista a “rezistentilor”. Aseara “rezistentii” s-au adunat din nou ca sa … reziste. Sa reziste la ce? La dorinta de mai bine a majoritatii romanilor. La aspiratiile de liniste si stabilitate ale societatii. Pana la urma la imboldurile bunului simt.

Ceea ce ma frapeaza la acesti “rezistenti” este diferenta uriasa intre aparenta si esenta. Se pretind cosmopoliti, dar sunt extrem de provinciali. Se pretind civilizati, dar sunt suburbani.

Se pretind experti, dar sunt ignoranti. (Si vorba lui Moliere, prostul savant este mai prost ca prostul ignorant.) Se pretind moderni, dar sunt inapoiati. Se pretind umani, dar sunt cruzi. (Inclusiv cu copiii lor, pentru fericirea carora spun ca lupta, dar pe care si-i fac scuturi umane la manifestatii neautorizate.) Se pretind anticomunisti, dar sustin precepte bolsevice. Se pretind democrati dar, sunt fascisti. (Dupa cum se vede, extremele se ating.) Se pretind patrioti dar sunt tradatori.

Se zice ca diferenta intre aparenta si esenta este sursa comicului. Iata ca nici asta nu este intotdeauna adevarat. Ei nu sunt comici; sunt tristi. Iar tristetea lor risca sa devina tristetea natiunii”, a scris Adrian Severin pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.