Masurile pe care le ia Germania după atentatul din Nisa. Ce se întâmplă la graniţe

Postat la 15 iulie 2016 1691 afişări

Masurile pe care le ia Germania după atentatul din Nisa. Ce se întâmplă la graniţe

Germania va înăspri controalele pe aeroporturi, precum şi la punctele de trecere rutiere şi feroviare la graniţa cu Franţa după atentatul terorist de la Nisa, a informat vineri poliţia federală germană, relatează Reuters.

"În coordonare cu forţele de securitate franceze, poliţia federală germană îşi înăspreşte controalele în ceea ce priveşte traficul transfrontalier către Franţa", a precizat poliţia într-un comunicat.

Cel puţin 84 de persoane au fost ucise şi zeci au fost rănite joi noaptea, după ce un bărbat înarmat, identificat oficial ca fiind un franco-tunisian în vârstă de 31 de ani, a intrat cu un camion în mare viteză în mulţimea adunată pe esplanada Promenade des Anglais din Nisa pentru a asista la focurile de artificii de Ziua Naţională a Franţei. Autorităţile franceze au afirmat că este vorba despre un atentat terorist.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/masurile-pe-care-le-ia-germania-dupa-atentatul-din-nisa-ce-se-intampla-la-granite-15528810
15528810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.