Mărturia cutremurătoare a românului care a scăpat din masacrul de la Nisa. „Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi”

Autor: Clarice DINU Postat la 15 iulie 2016 16506 afişări

Mărturia cutremurătoare a românului care a scăpat din masacrul de la Nisa. „Am zis: s-a terminat, suntem împuşcaţi”

Sărbătoarea de Ziua Naţională a Franţei s-a transformat într-un coşmar. La Nisa,un camion a intrat în plin în mulţimea adunată pentru focurile de artificii pe Promenade des Anglais. Cel puţin 80 de oameni au murit şi peste 150 au fost răniţi. Şoferul autocamionului a fost împuşcat, în vehicul găsindu-se numeroase arme si grenade.

Un tânăr român de 24 de ani a scăpat ca prin urechile acului de la moarte. Ieşise cu doi prieteni în oraş, la pizza, au stat să vadă focurile de artificii, apoi când au vrut să plece către casă s-a declanşat infernul.

Citeşte aici mărturia cutremurătoare a românului care a scăpat din masacrul de la Nisa

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
roman
/actualitate/marturia-cutremuratoare-a-romanului-care-a-scapat-din-masacrul-de-la-nisa-am-zis-s-a-terminat-suntem-impuscati-15528382
15528382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.