Cum arată unul dintre cele mai sărace şi violente locuri de pe pământ - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 decembrie 2016 22957 afişări

Unii dintre cei mai săraci locuitori ai capitalei braziliene locuiesc în favele, nişte mahalale care duc lipsă de măsuri minime de sanitaţie.

Habitanţii favelelor trebuie să stea de obicei la coadă pentru a primi o farfurie de mâncare; numărul lor se ridică la peste 1,4 milioane, adică 22% din populaţia care trăieşte în Rio de Janeiro.

Brazilienii au promis să modernizeze favelele din Rio de Janiero până în 2020, dar nu s-au ţinut de cuvânt. Rio de Janeiro a devenit sinonim cu furturile şi atacurile violente. Peste 48.000 de furturi au fost înregistrate la poliţe anul trecut, de trei ori mai multe decât în New York. Mai mult, în primele şase luni ale anului au avut loc peste 2000 de crime, cu 14% mai mult decât anul trecut.

Ţara nu stă bine, nici la capitolul graniţe, atât fizice, cât şi cibernetice. Brazilia fiind vulnerabilă la atacuri teroriste (oameni din peste 200 de ţări vor veni la Jocurile Olimpice, iar graniţa cu Paraguay este vulnerabilă), dar şi la atacuri cibernetice.  

Vezi în galeria foto în ce condiţii mizere trăiesc oamenii de acolo

Sursă foto: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-unul-dintre-cele-mai-sarace-si-violente-locuri-de-pe-pamant-galerie-foto-15527667
15527667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.