Liviu Dragnea, la ieşirea de la instanţă: DNA, pentru mine, vrea închisoare pe viaţă

Postat la 15 mai 2018 64 afişări

Liviu Dragnea a declarta, marţi, la ieşirea de la instanţa supremă, întrebat ce părere are despre pedeapsa cerută de DNA în cazul său, respectiv până la 7 ani şi 6 luni de închisoare, că, pentru el, procurorii anticorupţie vor închisoare pe viaţă.

Liviu Dragnea, la ieşirea de la instanţă: DNA, pentru mine, vrea închisoare pe viaţă

"DNA, pentru mine, vrea (închisoare -n.r.) pe viaţă. Pentru mine şi pentru alţi oameni politici, vrea pe viaţă. Se doreşte în continuare să se continue cu această serie de abuzuri, cu această justiţie cu probe contrafăcute, cu ameninţări şi cu înscenări, dar să nu fim foarte încruntaţi, până la urmă, instanţa decide. Eu nu vreau să influenţez justiţia. Niciodată nu mi-am permis să îmi dau cu părerea pe ce va face instanţa, dar toate afirmaţiile, toate acuzaţiile, toate protestele au un singur scop : să încerce să influenţeze decizia instanţei", a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

 

Liderul PSD a precizat că a cerut achitarea în dosar şi că se consideră nevinovat.

 

"Am spus-o, noi cei care suntem târâţi în acest proces, pentru noi este o poveste de viaţă. Sunt oameni care au fost acolo în sală, care au vieţile distruse. Mă simt vinovat că de asta sunt aceşti oameni aici. Am afirmat cu tărie nevinovăţia mea, nu am comis absolut niciuna din faptele presupusele fapte pe care DNA le-a aruncat în rechizitoriu. În ceea ce proveşte munca în folosul comunităţii, eu am fost foarte clar, am spus că sper să nu se ajungă acolo, am solicitat achitarea şi am mai spus că eu muncesc în folosul comunităţii de peste 20 de ani de zile", a mai spus preşedintele PSD.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.