Kaufland a deschis un hipermarket construit pe platforma fostei fabrici Electroaparataj

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 06 decembrie 2013 314 afişări

Kaufland România a deschis la începutul acestei săptămâni un nou hipermarket în Bucureşti, situat pe Strada Pierre de Coubertin, pe terenul fostei fabrici Electroaparataj, acesta fiind al şaselea magazin al reţelei din Capitală şi al 89-lea la nivel naţional.

Kaufland a deschis un hipermarket construit pe platforma fostei fabrici Electroaparataj

Potrivit unor informaţii furnizate anterior de Kaufland, investiţia medie într-o unitate se situează între 6 şi 9 milioane euro. Noul magazin va comercializa o gamă de 20.000 de articole.

În Bucureşti, retailerul mai deţine magazine pe şoseaua Colentina, Bulevardul Barbu Văcărescu, Strada Sebastian, Strada Răcari şi pe Strada Valea Cascadelor.

De la începutul anului, Kaufland România a mai deschis şapte magazine noi, în Paşcani, Fălticeni, Rădăuţi, Galaţi, Petroşani, Ploieşti şi Bucureşti.

Compania a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în parcul Industrial Ploieşti şi Turda.

Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. Anul trecut, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Retailerul a deschis primul magazin în România în anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de discount Lidl.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KAUFLAND,
MAGAZIN,
/actualitate/kaufland-a-deschis-un-hipermarket-construit-pe-platforma-fostei-fabrici-electroaparataj-11746141
11746141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.