Noile tehnologii aplicate în sistemul bancar, la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking"

Autor: Departamentul Economic Postat la 04 decembrie 2013 66 afişări

Noile tehnologii aplicate în sistemul bancar, care vin în sprijinul băncilor şi clienţilor acestora, vor fi analizate joi, 12 decembrie, la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking", care va avea loc la hotelul InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 09.30.

Conferinţa este organizată de Agenţia de presă Mediafax, urmând să participe reprezentanţi ai autorităţilor, băncilor, furnizorilor de servicii de telecomunicaţii, producători de telefoane inteligente, dar şi furnizori de soluţii de efectuare a plăţilor.

Întrucât consumatorii utilizează din ce în ce mai mult mediul digital, optimizarea canalelor de interacţiune, folosirea canalelor de distribuţie alternative, dar şi analizarea rolului agenţiilor bancare au devenit o prioritate pentru bănci. Clienţii îşi doresc o experienţă bancară personalizată, iar băncile trebuie să fie pregătite pentru trecerea la mediul digital şi să îşi alinieze strategia de business astfel încît să poată satisface pe deplin nevoile acestora.

Reţelele mobile acoperă deja 90% din populaţia lumii. Din ce în ce mai multe bănci oferă servicii de mobile banking, acesta devenind un canal digital esenţial în uşurarea vieţii cotidiene, prin scutirea timpului pierdut la ghişee şi evitarea procedurilor anevoioase. Conform studiilor recente, mobile banking-ul va deveni mult mai important ca utilizare de către clienţi decât internetul, call center-urile, agenţiile sau bancomatele.

Din aceste motive, Mediafax şi-a propus ca alături de autorităţile competente, precum Ministerul Comunicaţiilor, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, reprezentanţi ai băncilor, reprezentanţi ai furnizorilor de telecomunicatii, ai producătorilor de telefoane inteligente, dar şi furnizori de soluţii de efectuare a plăţilor să supună discuţiilor aspectele legate de trecerea la mediul digital, să dezbată problemele care apar în acest proces şi să asculte propuneri de soluţii implementate cu succes de instituţii similare.

Modele de business, parteneriate strategice, securitatea şi designul aplicaţiilor astfel încât sa fie uşor de folosit pentru toţi utilizatorii, mărirea portofoliului de clienţi, dar şi perspectivele bancherilor privind acest proces de schimbare al canalelor de comunicare sunt doar câteva dintre temele ce vor fi discutate la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking".

Conferinţa va fi moderată de Lucian Mîndruţă – Creative Marketing Manager, Mediafax Group. Parteneri ai conferinţei sunt Orange şi BRD. Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Mediafax Talks about Mobile Banking" şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/category/mobile-banking-2013

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MOBILE,
BANKING,
CONFERINŢĂ
/actualitate/noile-tehnologii-aplicate-in-sistemul-bancar-la-conferinta-mediafax-talks-about-mobile-banking-11741240
11741240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.