Ioan Buda a revenit la conducerea Poliţiei de Frontieră, acolo unde i-ar fi angajat pe fiica şi nepotul lui, prin încadrare directă

Postat la 02 august 2019 497 afişări

Fostul şef al Poliţiei Române, Ioan Buda, a revenit, „tehnic”, la conducerea Poliţiei de Frontieră. Chestorul a avut grijă ca în această structură să fie angajaţi, ca ofiţeri, fiica şi nepotul lui, transmite publicaţia Naţional.

Ioan Buda a revenit la conducerea Poliţiei de Frontieră, acolo unde i-ar fi angajat pe fiica şi nepotul lui, prin încadrare directă

Ioana Buda a fost demis din funcţia de inspector şef al Poliţiei Române, în care era împuternicit, după izbucnirea scandalului de la Caracal.

Tehnic, după cum a spus ministrul interimar de Interne, chestorul şi-a reluat funcţia anterioară, deoarece era împuternicit în fruntea Poliţiei Române. „Chestorul Ioan Buda era la comandă la Poliţia Română prin împuternicire, chestorul Buda în momentul în care nu a mai fost pe poziţie, tehnic s-a întors de unde plecase. Vom vedea ce vom face, dar în momentul acesta, conform legii, s-a întors pe postul pe care-l deţine”, a declarat Mihai Fifor.

Fiica lui Buda, Oana-Claudia, a fost făcută ofiţer, fiind încadrată din sursă externă ca subinspector la Serviciul Protocol al Politiei de Frontieră, potrivit National. Chestorul nu s-a oprit aici şi l-a încadrat în aceeaşi instituţie, tot ca subinspector, pe nepotul lui, la Serviciul Administrativ. Acesta fusese anterior, potrivit unor surse, agent în Poliţia de Frontieră. Ulterior, acesta a fost transferat pe un alt post, la Punctul Poliţiei de Frontieră de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
buda,
frontiera,
fiica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.