Producătorul german de cablaje auto Leoni Wiring Systems Arad, profit triplu în 2018, la afaceri de 896,6 mil. lei

Postat la 02 august 2019 106 afişări

Compania Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara locală a grupului german Leoni, cu vânzări globale de aproximativ 5,1 mld. euro, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 896,6 mil. lei (192,8 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Producătorul german de cablaje auto Leoni Wiring Systems Arad, profit triplu în 2018, la afaceri de 896,6 mil. lei

 Compania a realizat în 2018 un profit net de 20,8 mil. lei (4,5 mil. euro), triplu faţă de anul precedent, când câştigul net al Leoni Wiring Sys­tems Arad a fost de 6,8 mil. lei (1,5 mil. euro), conform datelor publice. Pro­du­cătorul german de cablaje auto a ajuns anul trecut la 4.060 de angajaţi, cu 272 de oameni mai mulţi faţă de anul anterior, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Compania Leoni Wiring Systems A­rad administrează fabricile de cablaje au­to din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, ju­deţul Gorj, un proiect demarat de ger­mani pe piaţa locală în 2017, când Le­oni a preluat spaţiul în care a funcţio­nat producătorul italian de anvelope Pirelli.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arad,
auto,
producator,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.