ANAF scoate armele grele: În luna august Fiscul va demara o acţiune de amploare pentru combaterea evaziunii. Cine sunt cei vizaţi

Postat la 01 august 2019 973 afişări

În luna august ANAF va demara o acţiune de amploare pentru combaterea evaziunii, demers în care vor fi antrenaţi un număr semnificativ de inspectori, au declarat surse oficiale.

ANAF scoate armele grele: În luna august Fiscul va demara o acţiune de amploare pentru combaterea evaziunii. Cine sunt cei vizaţi

Controale vor viza un număr important de contribuabili, în condiţiile în care instituţia a constat că în zona Bucureşti – Ilfov nu au fost controlate 90% dintre firme; în respectiva zonă numărul inspectorilor va fi suplimentat cu 200.

Acţiunea are un caracter de prevenţie, pentru că dacă vor fi descoperite nereguli, contribuabilul va primi un termen în care să se poată corecta şi să facă o declaraţie rectificativă, existând şi posibilitatea reeşalonării sumelor de plată.

ANAF şi-a propus să finalizeze în 2020 proiectele care privesc introducerea facturii electronice şi modernizarea sistemului informatic.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiune,
anaf,
august,
combatere,
demarare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.