Gafa antologică făcută de noul ministru pus de PSD! S-a făcut de râs încă din prima zi de mandat

Postat la 20 noiembrie 2018 441 afişări

Ioana Bran a fost remaniată, luni după-amiază, din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, locul său fiind luat de Bogdan Constantin Matei (38 de ani), fost fotbalist şi, în prezent, senator de Vâlcea din partea Partidului Social Democrat.

Gafa antologică făcută de noul ministru pus de PSD! S-a făcut de râs încă din prima zi de mandat

Noul ministru al Tineretului şi Sportului şi-a început cu o gafă mandatul, după ce a crezut în Parlament nu a fost votat Codul lui Hammurabi, o serie de legi veche de 3.700 de ani.„Ştiţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?”, a fost întrebarea care l-a închis pe social-democrat, din partea unui reporter de la Antena 1. 

 

"Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem", a fost răspunsul cu care noul ministru al Tineretului şi Sportului s-a făcut de râs. Codul lui Hammurabi este o culegere de legi scrisă în jurul anului 1760 î.Hr., care cuprinde 282 de articole de lege şi un Epilog.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
psd,
gafa,
mandat,
sport,
tineret,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.