Primarul general al Capitalei a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PSD/ Conducerea organizaţiei Gabrielei Firea, DIZOLVATĂ

Postat la 19 noiembrie 2018 77 afişări

Gabriela Firea confirmă demisia din funcţia de vicepreşedinte PSD, spunând că este o decizie firească faţă de ce s-a întâmplat în CEx PSD.

Primarul general al Capitalei a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PSD/ Conducerea organizaţiei Gabrielei Firea, DIZOLVATĂ

"Vicepreşedinte al PSD pentru regiunea Bucureşti-Ilfov ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii mei din Bucueşti-Ilfov. Eu mi-am dat azi dimineaţă demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti. În ceea ce priveşte Ilfov mi s-a spus în cadrul CEx că eu sunt vinovată că nu am reuşit să îi opresc pe cei de la Ilfov să îşi dea demisia. Nu aveam cum să pun capăt acestui demers, ei au vrut să reacţioneze la faptul că erau chemaţi la Kiseleff şi erau îndrumaţi să ceară demisia mea, să facă afirmaţii împotriva mea. Au avut coloană vertebrală şi s-a supus la vot dizolvarea organizaţiei judeţene PSD Ilfov", a spus Gabriela Firea.

 

Aceasta spune că Liviu Dragnea a vrut să scape de persoana sa.

 

"Este tot o răzbunare. E clar că dl Dragnea a vrut să scape de mine din BEx. Nu aveam cum să îmi păstrez această funcţie. Am demonstrat că nu funcţia face pe om. Acum s-a pus capăt. S-a închis un capitol din viaţa mea. Sunt simplu membru. Sub nicio formă nu se pune problema să îmi dau demisia (din PSD – n.r.). Am văzut declaraţii că am făcut afirmaţii împotriva managementului domnului Dragnea pentru a forţa o excludere. Nu este adevărat. Am pierdut toate funcţiile de conducere, dovadă că nu mă agăţ de funcţii", a mai spus Firea.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.