Vremea în Bucureşti. Prognoză specială de la ANM pentru Capitală până joi dimineaţă

Postat la 19 noiembrie 2018 58 afişări

Vremea în Capitală va fi închisă şi deosebit de rece până joi dimineaţă. Meterorologii anunţă ploi, polei, vânt, iar de miercuri până joi dimineaţă ninsoare.

Vremea în Bucureşti. Prognoză specială de la ANM pentru Capitală până joi dimineaţă

Potrivit unei prognoze speciale emise de ANM pentru Bucureşti, până luni seara vremea va fi rece şi predominant închisă.

Mai ales în primele ore ale zilei se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ploaie sau burniţă, astfel că stratul de zăpadă va continua să se topească.

 

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 40 -50 km/h în prima parte a zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 2 -4 grade.

 

Noaptea, vremea se va menţine rece, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de minus 3 grade. Marţi dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
capitala,
anm,
prognoza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.