Noul pariu riscant al „Oracolului din Omaha”: În ce îşi mai pune banii Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume

Postat la 18 noiembrie 2018 366 afişări

Berkshire Hathaway, compania cu diverse subsidiare în domenii precum asigurări, construcţii, mobilă şi transporturi a miliardarului Warren Buffett, a achiziţionat, la 30 septembrie, 36 de milioane de acţiuni la JPMorgan, evaluate la aproximativ 4 miliarde de dolari.

Noul pariu riscant al „Oracolului din Omaha”: În ce îşi mai pune banii Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume

 În acelaşi timp, şi-a mărit participaţia la producătorul Apple la 57 de milioane de dolari cu cele 522.902 de acţiuni noi cumpărate, potrivit dosarelor Comisiei pentru valori mobiliare şi de schimb valutar, citate de MarketWatch.

Surprinzător, aceste două achiziţii au venit, pe de o parte, în urma scăderii cu 2,8% a acţiunilor Apple la închiderea şedinţei de tranzacţionare de miercuri şi, pe de altă parte, pe fondul perspectivelor negative asupra domeniului bancar, alimentate de creşterile de dobânzi de bază. Acţiunile JPMorgan au scăzut cu 2,1%, dar se preconizează că se vor menţine la un câştig de 4% la nivelul întregului an, clasând gigantul bancar printre cei mai buni performeri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
warren buffett,
bani,
pariu,
actiuni,
jpmorgan,
achizitie,
apple

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.