Ce SALARIU colosal câştigă un programator în Cluj. A lăsat cu mult în urmă ce se câştigă în Bucreşti

Postat la 02 decembrie 2018 3457 afişări

Călătoriile în destinaţii exotice, masajul la birou în zilele de vineri şi asigurările medicale pentru angajaţi, dar şi pentru familiile lor sunt printre cele mai extravagante beneficii oferite de companiile din România angajaţilor din sectorul IT.

Ce SALARIU colosal câştigă un programator în Cluj. A lăsat cu mult în urmă ce se câştigă în Bucreşti

Programatorii începători, care au o experienţă profesională mai mică de un an, se aşteaptă să pri­meas­că un salariu net de 2.500 de lei net pe lună, în timp ce seniorii cu peste 5 ani de experienţă în sectorul IT se aşteaptă la salarii nete de 8.000 de lei net pe lună la nivel naţional, arată rezultatele unui studiu realizat de firma cu activităţi în do­meniul resurselor umane Catalyst Solutins.

Peste 2,1 milioane de angajaţi din România, adică 60% din totalul celor 3,5 milioane de salariaţi din sectorul privat, primesc, pe contractele de muncă, salariul minim pe eco­nomie de 1.900 de lei brut pe lună, arată calculele ZF făcute pe baza unor statistici oficiale.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
salariu,
cluj,
angajati,
sector

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.