Dobriţoiu: Analizăm în Comisia de Apărare a Senatului modul de intervenţie la accidentul din Apuseni

Postat la 05 februarie 2014 25 afişări

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, miercuri dimineaţă, că membrii Comisiei vor analiza modul în care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni, precizând că va fi abordată inclusiv oportunitatea unei comisii de anchetă.

Dobriţoiu: Analizăm în Comisia de Apărare a Senatului modul de intervenţie la accidentul din Apuseni

 El a făcut declaraţia înaintea unei şedinţe a Comisiei, precizând că se va discuta despre invitarea la audieri a factorilor responsabili.

Dobriţoiu a mai spus că se va analiza şi legislaţia în vigoare care regelementează sistemul de intervenţii în astfel de cazuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dobritoiu-analizam-in-comisia-de-aparare-a-senatului-modul-de-interventie-la-accidentul-din-apuseni-12024541
12024541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.