Narcis Horhoianu este noul director de marketing al Heineken România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 februarie 2014 871 afişări

Heineken România l-a numit pe Narcis Horhoianu în funcţia de director de marketing, începând din 1 februarie 2014. Narcis Horhoianu va fi responsabil de strategia de marketing a companiei.

Narcis Horhoianu este noul director de marketing al Heineken România

“Aştept cu nerăbdare să încep să lucrez cu echipa Heineken şi să continuăm să construim un portofoliu de mărci puternice, oferind consumatorilor beri de calitate şi experienţe unice.”, spune Narcis Horhoianu.

”Narcis vine cu o experienţă valoroasă, de aproape 20 de ani în marketing, lucrând în industria bunurilor de larg consum, în diverse categorii”, a declarat Onno Rombouts, managing director Heineken România“.

Horhoianu a lucrat în ultimii 18 ani pentru Procter & Gamble, în funcţii de manager senior în cadrul departamenului de marketing. n ultima sa poziţie, marketing director – brand operations leader, a fost responsabil de coordonarea activităţilor privind comunicarea către consumator şi experienţa de brand, cu extindere în toate ţările din Balcani. nainte de aceasta, el a deţinut diverse funcţii, inclusiv de conducere, în aria de dezvoltare de brand şi business, coordonând echipe multifuncţionale şi diversificate. Narcis Horhoianu a absolvit studiile de inginerie în cadrul Universităţii Politehnica (Inginerie) Bucureşti.

Heineken este cel mai mare producător de bere din Europa şi al treilea din lume în ceea ce priveşte volumul. n portofoliul companiei se găsesc mărci precum Heineken, Ciuc Premium, Ciuc Natur Radler, Ciuc Radler Non Alcoolic, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Non Alcoolic, Neumarkt, Bucegi. Heineken România are patru fabrici de bere situate în Craiova, Constanţa, Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş şi peste 1.100 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
heineken,
director,
romania,
companie
/actualitate/narcis-horhoianu-este-noul-director-de-marketing-al-heineken-romania-12019101
12019101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.