Air France investeşte 200 de milioane de euro în modernizarea clasei business. Competiţia companiilor din Orient creşte standardele pasagerilor

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 februarie 2014 146 afişări

Air France continuă investiţiile în modernizarea scaunelor din aeronavele lung-curier şi lansează noul model de cabină Business. Programul va include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2.102 cabine Business, investiţia totală ridicându-se la 200 de milioane euro.

Air France investeşte 200 de milioane de euro în modernizarea clasei business. Competiţia companiilor din Orient creşte standardele pasagerilor

Această nouă clasă Business reprezintă cea de-a doua etapă din "Best & Beyond" - procesul de poziţionare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a treia etapă va debuta în luna aprilie 2014, când va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.

CITIŢI AICI MAI MULTE despre planul de modernizare al cabinelor Air France

Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în luna Iunie 2014, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine şi cu noul sistem de divertisment la bord. Între iunie 2014 şi iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate în aeronavele lung-curier AF, peste 1.100 de scaune Premium Economy şi peste 2.000 de cabine Business.

Clientul clasei Business Class caută în special linişte şi confort, acestea fiind principalele obiectivele urmărite în proiectarea noilor cabine Business. Scaunul este perfect rabatabil, transformându-se într-un pat la 180 de grade, pereţii laterali ai cabinei oferă intimitate iar căştile anti-zgomot blochează orice zgomot exterior. Cele 44 de aeronave modernizate vor avea cu aproximativ 200 de scaune Business mai puţin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
air france,
modernizare,
pasageri,
business
/analize/transporturi/air-france-investeste-200-de-milioane-de-euro-in-modernizarea-clasei-business-competitia-companiilor-din-orient-creste-standardele-pasagerilor-12019363
12019363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.