Proiectul Acordului de Parteneriat 2014-2020 va fi trimis la Bruxelles până la sfârşitul lunii februarie

Postat la 04 februarie 2014 30 afişări

Proiectul Acordului de Parteneriat pentru atragerea fondurilor europene în 2014-2020 va fi trimis la Bruxelles spre analiză şi aprobare până la sfârşitul lunii februarie, a anunţat ministrul de resort, Eugen Teodorovici, premierul Ponta adăugând că mai sunt foarte multe lucruri de detaliu de făcut.

Proiectul Acordului de Parteneriat 2014-2020 va fi trimis la Bruxelles până la sfârşitul lunii februarie

 "După această reuniune, să trimiteţi eventuale comentarii pe care le mai puteţi avea până vineri, astfel încât să putem integra aceste comentarii în documentul final şi, până la finalul acestei luni, să putem trimite Comisiei Europene pentru analiză şi aprobare", a spus Teodorovici miniştrilor implicaţi în elaborarea documentelor şi reuniţi în şedinţă, marţi, la Guvern.

Ministrul Teodorovici anunţa recent că acest document va fi aprobat de Guvern până la finele lunii ianuarie.

Marţi, Teodorovici a mai precizat că programele operaţionale vor fi trimise Comisiei Europene la sfârşitul lunii martie, dar că Guvernul nu mai trebuie să aştepte aprobarea acestor documente pentru a putea finanţa proiecte în noul cadru financiar, deoarece pot fi decontate cheltuielile aferente acestui an care se încadrează în cerinţele comunitare în domeniul achiziţiei publice şi normelor de mediu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-acordului-de-parteneriat-2014-2020-va-fi-trimis-la-bruxelles-pana-la-sfarsitul-lunii-februarie-12018115
12018115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.