La 37 de ani, Cătălin Constantinescu are 12 ani de experienţă în asigurări

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 februarie 2014 994 afişări

Cătălin Constantinescu lucrează de patru ani în cadrul Uniqa Asigurări şi are o experienţă de doisprezece ani în această industrie.

La 37 de ani, Cătălin Constantinescu are 12 ani de experienţă în asigurări

De fapt, Uniqa este compania în care am «crescut», deoarece între 2004 şi 2007 am lucrat tot aici, dar în acea perioadă compania se numea Unita şi avea alt acţionariat„, spune el. După acea perioadă, şi-a continuat cariera în asigurări de viaţă şi pensii private la Aviva România, dar după doi ani a revenit la asigurări generale. „Este o piaţă mai dinamică decât cea a asigurărilor de viaţă, îmi place mai mult ceea ce fac acum„, îşi motivează el alegerea.

Cătălin Constantinescu este acum director financiar la Uniqa Asigurări şi coordonează activitatea a 25 de oameni. „Echipa direcţiei pe care o conduc şi-a îndeplinit obiectivele în proporţie de 100% anul trecut. 2012 a fost un an destul de dificil, în condiţiile în care am avut solicitări noi de la acţionari cu privire la termenele de raportare, dar şi alte obiective importante de îndeplinit.„

Constantinescu admite că nu s-a gândit niciodată să-şi clădească propria afacere. „Mi se pare atractivă ideea de antreprenoriat, dar nu mă văd făcând acest lucru."

Ocazional, spune el, primeşte telefoane de la head-hunteri, „dar nu sunt interesat de o eventuală schimbare„. Peste zece ani se vede tot în asigurări, „este un domeniu pe care îl cunosc foarte bine şi este în continuă dezvoltare, lucru care îmi permite şi mie să mă dezvolt profesional„.


Cătălin Constantinescu

UNIQA ASIGURĂRI

FUNCŢIE director financiar

VÂRSTĂ 37 de ani

ACŢIONARIAT 100% Uniqa Group (Austria)

PRIME BRUTE SUBSCRISE 2012 505 mil. lei

PRIME BRUTE SUBSCRISE 2011 383 mil. lei

PIERDERE 2012 73 mil. lei

ANGAJAŢI 1.330

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-37-de-ani-catalin-constantinescu-are-12-ani-de-experienta-in-asigurari-12018780
12018780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.