Iohannis a acceptat propunerea PNL de a deveni ministru de Interne şi vicepremier, dar nu renunţă la Primăria Sibiului. O variantă ar fi suspendarea pe 6 luni

Autor: Andi Manciu Postat la 07 februarie 2014 76 afişări

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat, vineri, nominalizarea sa ca vicepremier şi ministru de Interne, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL. Iohannis nu ar vrea să renunţe la Primăria Sibiu, o variantă fiind suspendarea sa pentru şase luni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Klaus Iohannis ar urma să coordoneze activitatea celorlalţi miniştri liberali, au mai spus sursele citate.

Iohannis, care este la al patrulea mandat consecutiv de primar al Sibiului, nu doreşte însă să renunţe la Primărie, au declarat surse din conducerea liberală.

Soluţia în acest caz ar fi ca Iohannis să se autosuspende de la Primărie pentru perioada în care va fi în Guvern, au explicat pentru MEDIAFAX aceleaşi surse.

Conform surselor citate, ar fi în discuţie suspendarea lui Iohannis de la Primăria Sibiu pentru o perioadă de şase luni, timp în care primăria să fie condusă interimar de un viceprimar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PNL,
IOHANNIS,
GUVERN
/actualitate/iohannis-a-acceptat-propunerea-pnl-de-a-deveni-ministru-de-interne-si-vicepremier-dar-nu-renunta-la-primaria-sibiului-o-varianta-ar-fi-suspendarea-pe-6-luni-12038680
12038680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.