Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intră pe piaţa românească

Postat la 07 februarie 2014 45 afişări

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, va intra pe piaţa din România, a anunţat compania sud-africană, într-un comunicat.

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intră pe piaţa românească

 Compania va anunţa mai multe informaţii despre activitatea pe piaţa locală luni, într-o conferinţă de presă.

Rand Refinery a fost înfiinţată în anul 1920, în Africa de Sud, de către Ministerul Minelor, cu scopul de a rafina aurul din minele naţionale. De la înfiinţare, Rand Refinery a rafinat aproape 50.000 tone de aur pur, ceea ce reprezintă 30% din cantitatea totală de aur rafinată în lume până în prezent, potrivit companiei.

Compania produce o gamă largă de produse finite, de la lingouri turnate la lingouri ştanţate, monede, medalioane şi plancheţi, semi-fabricate pentru industria bijuteriilor şi industria producătoare, şi furnizează servicii suport, logistică şi depozitare de valori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rand-refinery-principalul-furnizor-mondial-de-aur-intra-pe-piata-romaneasca-12038000
12038000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.