Entersoft Romania a crescut cu 80% in 2013

Autor: Ioana Matei Postat la 06 februarie 2014 169 afişări

Furnizorul de soluţii software de business Entersoft Romania anunta o crestere cu 80% a cifrei de afaceri in 2013 faţa de 2012, ajungand la venituri anuale de aproximativ 630.000 de euro.

Cresterea a fost determinata in principal de proiectele complexe, integrate (ERP cu CRM, ERP cu Mobile sau ERP cu CRM si Mobile), implementate pe tot parcursul anului 2013, precum cele de la JTI Romania, Grupul Editorial Litera, Heveco si Interallis Chemicals. O contributie importanta a avut-o si dezvoltarea retelei de parteneri Entersoft, acestia implementand in tara solutiile Entersoft Business Suite si Entersoft Expert la companii din zona de distributie si servicii.

Adaugarea de noi functionalitati in cadrul platformei Entersoft (cum ar fi administrarea conturilor de Facebook si Twitter direct din interfata solutiei Entersoft Social CRM) precum si lansarea de versiuni noi pentru aplicatiile Entersoft Mobile, compatibile acum cu cel mai nou sistem de operare Apple iOS, au fost factori care au contribuit la adoptarea solutiilor si cresterea productivitatii clientilor cu pana la 25%. In Romania, Entersoft este prezenta din 2008 si numara printre clientii sai companii precum JTI Romania, Editura Litera International, Grupul Editorial Corint, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita, APT Resources, Interallis Chemicals.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
romania
/business-hi-tech/it/entersoft-romania-a-crescut-cu-80-in-2013-12034363
12034363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.