Tânăra de 34 de ani care îţi poate oferi un job bine plătit în industria asigurărilor

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 04 februarie 2014 1294 afişări

S-a alăturat ING Asigurări de viaţă în iunie 2011, iar din poziţia pe care o ocupă este responsabilă cu dezvoltarea şi punerea în practică a strategiei de resurse umane pentru o echipă de aproximativ 450 de oameni.

Tânăra de 34 de ani care îţi poate oferi un job bine plătit în industria asigurărilor

Am decis să mă alătur echipei ING Asigurări de Viaţă din dorinţa de a-mi demonstra că îmi pot folosi experienţa pentru a aduce valoare şi unei alte companii şi pentru a cunoaşte şi o altă industrie„, spune Magda Ispas, a cărei carieră de 12 ani se leagă în întregime de domeniul resurselor umane. După terminarea studiilor a decis să se orienteze către un domeniu mai degrabă apropiat de oameni decât de cifre şi a obţinut un internship la o firmă de consultanţă în domeniul resurselor umane, care i-a devenit ulterior şi primul angajator. Un an mai târziu, la sfârşitul lui 2003, a decis să facă trecerea de la agenţie la client şi s-a alăturat echipei Xerox România. „Următorii opt ani i-am petrecut în cadrul acestei companii, iar cariera mea s-a dezvoltat firesc, pas cu pas„, spune Magda Ispas, care a ocupat, pe rând, poziţii precum HR specialist (pentru regiune şi businessul local), training & development manager şi human resources manager.

În cei aproape doi ani petrecuţi deja în cadrul ING Asigurări de Viaţă „provocările au fost imense, dar şi foarte frumoase„. În această perioadă au fost iniţiate şi puse în aplicare numeroase proiecte integrate, cu o abordare strategică şi impact pozitiv pe termen lung. „2012 a fost anul iniţiativelor complexe la ING Asigurări de Viaţă„, spune Magda Ispas, numind  proiectele de resurse umane pe care le-a dezvoltat împreună cu echipa de opt oameni pe care o coordonează: cele pentru conturarea imaginii de angajator (Employer Value Proposition – EVP), pentru îmbunătăţirea culturii organizaţionale, pentru creşterea satisfacţiei şi fidelizarea angajaţilor, pentru dezvoltarea angajaţilor cu potenţial.

De altfel, proiectul EVP a fost recent recunoscut de către comunitatea de resurse umane HR Club ca fiind „Cel mai valoros proiect de Strategie de resurse umane al anului 2012„.

Unde se vede peste 10 ani? „Nu unde, ci mai degrabă cum este întrebarea„, spune ea, explicând că îşi doreşte să se poată uita în urmă şi să constate că în anii de până atunci a contribuit nu doar la dezvoltarea profesională a celor din jurul ei, ci şi la fericirea lor.


Magda Ispas

ING ASIGURĂRI DE VIAŢĂ

FUNCŢIE director resurse umane

VÂRSTĂ 34 de ani

ACŢIONARIAT ING Continental Europe Holdings BV, ING Verzerkeringen Intertrust IV BV, ING Verzerkeringen Intertrust III BV, ING Verzerkeringen Intertrust II BV, Nationale Nederlanden Intertrust BV

PRIME BRUTE SUBSCRISE 2012 544,5 mil. lei

PRIME BRUTE SUBSCRISE 2011 554,4 mil. lei

ANGAJAŢI 450

Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-34-de-ani-care-iti-poate-oferi-un-job-bine-platit-in-industria-asigurarilor-12018827
12018827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.