Ce salarii au chirurgii şi medicii internişti? VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 18 decembrie 2021 1997 afişări

Ce salarii au chirurgii şi medicii internişti? VIDEO

Odată ajuns în spitalele de stat, un chirurg poate obţine până la 6.000 de euro pe lună, iar în sistemul privat acest prag salarial poate fi depăşit uşor. Pe de altă parte, un medic internist poate câştiga 3.000 de euro la stat, în timp ce în sistemul privat, salariul poate ajunge chiar şi la 4.000 de euro.

„Un chirurg poate câştiga între 3.000 de euro şi 6.000 de euro în spitalele de stat, iar la privat poate câştiga mult mai mult. Medicii internişti, pot obţine până la 3.000 de euro net la stat, iar la privat salariul variază între 1.400 şi 4.000 de euro net pe lună”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria, la ZF LIVE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
salarii,
video,
privat,
castigare,
obtinere,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.