Cazul femeii ucise şi tranşate în Argeş: Bărbatul suspectat a fost adus la Topoloveni pentru percheziţii

Postat la 31 mai 2013 74 afişări

Bărbatul care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit fără cap şi membre în râul Argeş, a fost adus vineri, sub escortă, la Topoloveni, pentru percheziţii la apartamentul său.

Cazul femeii ucise şi tranşate în Argeş: Bărbatul suspectat a fost adus la Topoloveni pentru percheziţii

 Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a recunoscut fapta, Florin Mânzăraru, arestat preventiv pentru 29 de zile, a precizat că a întreţinut relaţii sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de către aceasta, după care a ucis-o, tranşând cadavrul în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.

Joi, după percheziţile la casa părintească a suspectului din comuna argeşeană Leordeni, acesta a fost condus ulterior pentru audieri la sediul Poliţiei oraşului Topoloveni.

Apartamentul lui Florin Mânzăraru din Topoloveni a fost sigilat de către anchetatatori până vineri, când au început percheziţiile, procurorul de caz urmând să dispună şi momentul în care va fi făcută reconsituirea faptei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-femeii-ucise-si-transate-in-arges-barbatul-suspectat-a-fost-adus-la-topoloveni-pentru-perchezitii-10915134
10915134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.