Băsescu către politicieni: Aveţi puţintică răbdare!

Postat la 11 decembrie 2012 18 afişări

"Domnul preşedinte Traian Băsescu invită politicienii care au câştigat mandate în cadrul alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie a.c. să renunţe la orice fel de presiune publică privind începerea consultărilor pentru desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru al Guvernului României", a precizat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu va urma calea constituţională şi instituţională pentru întregul proces de desemnare a candidatului la funcţia de prim-ministru şi nu va face nicio abatere de la rigoarea procedurii, aşa cum este prevăzută în Constituţia României", adaugă Oprea.

Administraţia Prezidenţială face cunoscut că preşedintele Traian Băsescu va convoca Parlamentul şi va anunţa programul de consultări pentru desemnarea prim-ministrului care să formeze viitorul guvern imediat după publicarea în Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor.

Biroul Electoral Central a anunţat, marţi,, rezultate oficiale finale ale alegerilor parlamentare. După numărarea voturilor din toate secţiile, USL a obţinut 58,63% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 60,10% pentru Senat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-catre-politicieni-aveti-putintica-rabdare-10385584
10385584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.