Barroso: Două mandate la conducerea Comisiei Europene sunt suficiente

Postat la 12 noiembrie 2013 33 afişări

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, întrebat luni despre un eventual al treilea mandat într-un interviu pentru televiziunea privată franceză LCI, a răspuns că zece ani la conducerea Comisiei Europene sunt suficienţi.

Barroso: Două mandate la conducerea Comisiei Europene sunt suficiente

 Întrebat în legătură cu un eventual al treilea mandat la conducerea Comisiei Europene, Barroso a răspuns că "zece ani sunt suficienţi".

"Zece ani (la conducerea Comisiei Europene) este deja mult. Dar vreau să lucrez până în ultimul minut pentru Europa", a afirmat el la televiziunea LCI.

Mandatul actual al lui Barroso ca şef al Executivului european se încheie la sfârşitul lui octombrie 2014, după două mandate succesive de cinci ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barroso-doua-mandate-la-conducerea-comisiei-europene-sunt-suficiente-11667845
11667845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.