Două din trei hoteluri din România sunt de vânzare

Postat la 11 noiembrie 2013 143 afişări

Peste 70% dintre hotelurile din România sunt de vânzare, pentru că nu sunt profitabile, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoş Răducan.

Două din trei hoteluri din România sunt de vânzare

 "Unele dintre hotelurile care sunt acum de vânzare au fost construite în perioada de boom economic, când banii erau ieftini, dar în timp proprietarii au constatat că afacerea nu este rentabilă dacă nu este condusă de profesionişti sau locaţia nu a fost bine aleasă", a spus Răducan.

El a afirmat că sunt de vânzare şi hoteluri de 2-3 stele, dar şi unele de cinci stele, afiliate la diverse lanţuri internaţionale.

Gradul mediu de ocupare a hotelurilor a scăzut în ultimul an sub 30%, ceea ce face ca afacerile să fie nerentabile, pe fondul creşterii taxelor şi impozitelor şi a costului utilităţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-din-trei-hoteluri-din-romania-sunt-de-vanzare-11663085
11663085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.