Preşedintele Comisiei Roşia Montană, convocat la şedinţa conducerii USL. Comisia urmează să dea astăzi VOTUL FINAL asupra proiectului

Postat la 11 noiembrie 2013 41 afişări

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru Roşia Montană, senatorul PSD Darius Vâlcov, a fost convocat, luni dimineaţă, la şedinţa conducerii USL, în contextul în care comisia a finalizat dezbaterile şi va da votul final asupra proiectului de lege al Guvernului luni seară.

Preşedintele Comisiei Roşia Montană, convocat la şedinţa conducerii USL. Comisia urmează să dea astăzi VOTUL FINAL asupra proiectului

 Vâlcov a evitat să facă declaraţii jurnaliştilor.

De asemenea, la şedinţa conducerii USL a fost covocat şi preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu, membru al Comisiei Roşia Montană.

Totodată, co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au avut o discuţie tete-a-tete de aproximativ o oră înaintea şedinţei USL de luni dimineaţă.

Comisia parlamentară specială pentru Roşia Montană se va reuni, luni seară, pentru a da votul final asupra proiectului de lege venit de la Guvern, în condiţiile în care termenul fixat de Birourile permanente ale celor două Camere pentru elaborarea raportului a expirat duminică.

Conducerea USL s-a reunit, luni dimineaţă, iar tema votului final pe care Comisia pentru Roşia Montană trebuie să îl dea în ceea ce priveşte proiectul de lege al Guvernului figurează printre punctele principale de pe ordinea de zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/presedintele-comisiei-rosia-montana-convocat-la-sedinta-conducerii-usl-comisia-urmeaza-sa-dea-astazi-votul-final-asupra-proiectului-11660556
11660556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.