Hagi ar putea promova staţiunea Mamaia într-un film de prezentare

Postat la 11 noiembrie 2013 52 afişări

Primăria Constanţei şi patronatele de pe litoral i-au propus lui Gheorghe Hagi să apară într-un film de promovare a staţiunii Mamaia şi aşteaptă un răspuns de la fostul fotbalist, a declarat luni într-o conferinţă Corina Martin, vicepreşedintele ANAT.

Hagi ar putea promova staţiunea Mamaia într-un film de prezentare

 "Vom lansa în primăvară, împreună cu primarul Radu Mazăre, filmul oficial de prezentare a staţiunii Mamaia şi este primul film de promovare a unei destinaţii turistice din România realizat nu de către o autoritate publică a statului, ci de către asociaţii şi patronate", a afirmat Martin.

Ea a spus că primarul Radu Mazăre nu va apărea în film.

"Nu este neapărat nevoie să apară în acest film. Ne străduim să-l convingem pe Gică Hagi să apară în acest film, chiar la finalul filmului", a adăugat Martin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hagi-ar-putea-promova-statiunea-mamaia-intr-un-film-de-prezentare-11663107
11663107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.