Bădulescu (PMP): Dacă Dăncilă şi-ar da demisia, oare Iohannis va propune tot un premier PSD?

Postat la 27 aprilie 2018 68 afişări

Liderul senatorilor PMP, Dorin Bădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că partidul ar susţine o moţiune de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, însă, pe de altă parte, el se întreabă dacă preşedintele Klaus Iohannis ar numi tot un premier de la PSD, în cazul în care Viorica Dăncilă ar demisiona.

Bădulescu (PMP): Dacă Dăncilă şi-ar da demisia, oare Iohannis va propune tot un premier PSD?

"Cu siguranţă este cea mai bună măsură (o moţiune de cenzură – n.r.). Este evident că PMP va susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Vedem ce se întâmplă numai în ultima perioadă, plecând de la ultimul scandal privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. O chestiune de politică externă care distruge eforturile diplomatice ale României de 50 de ani încoace, în zona respectivă. Mă întreb ce s-ar întâmpla dacă doamna Dăncilă şi-ar da demisia? Oare Klaus Iohannis va propune tot un premier de la PSD? Aceasta este marea întrebare. Sunt sceptic, având în vedere că toată lumea aştepta de la domnul Iohannis, de la numirea domnului Tudose, să numească un premier din partea dreaptă", a afirmat vineri, pentru MEDIAFAX, Dorin Bădulescu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.