Retailerul dm drogerie markt investeşte 13 mil.euro într-un nou sediu şi centru de distribuţie în Timişoara

Postat la 26 aprilie 2018 79 afişări

Reţeaua germană dm drogerie markt va investi 13 milioane euro într-un nou sediu şi un centru de distribuţie în Timişoara, proiect ce va duce la crearea a peste 300 de locuri de muncă noi în oraş.

Lucrările sunt realizate împreună cu firma de construcţii CON-A din Sibiu.

”Au început lucrările de construcţie al noului sediu şi al centrului de distribuţie dm drogerie markt, iar în toamna anului 2018 acestea îşi vor deschide porţile pentru a aproviziona magazinele din toată ţara şi pentru a răspunde nevoilor de expansiune ale reţelei. Spaţiul generos şi modern amenajat aferent noului sediu, proiectat pentru 150 de angajaţi, va oferi o ambianţă plăcută pentru desfăşurarea activităţii. În acelaşi timp, clădirea va încorpora un spaţiu dedicat depozitului, cu o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, proiectat pentru 250 de angajaţi”, declară Cristian Crişan, administrator dm drogerie markt România.

Proiectul are o suprafaţă totală de 32.000 de metri pătraţi, iar noul centru de distribuţie va contribui semnificativ la optimizarea proceselor operaţionale.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.