Angela Merkel va efectua, între 8 şi 10 februarie, vizite în Statele Unite şi Canada

Autor: Mihai Draghici Postat la 02 februarie 2015 40 afişări

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, va efectua vizite în Statele Unite şi Canada, în perioada 8-10 februarie, unde se va întâlni cu preşedintele american, Barack Obama, şi cu premierul canadian, Stephen Harper, anunţă Berlinul.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama şi cu Stephen Harper despre agenda summitului G7, programat în Germania în iunie, despre criza ucraineană şi despre relaţiile Occidentului cu Rusia.

Pe agenda discuţiilor de la Washington şi Ottawa figurează şi campania militară contra grupului terorist Stat Islamic, situaţiile din Afganistan şi Irak, subiecte de politică economică, climă şi comerţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
SUA,
CANADA
/actualitate/angela-merkel-va-efectua-intre-8-si-10-februarie-vizite-in-statele-unite-si-canada-13799846
13799846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.