Al 48-lea magazin Carrefour Market, în Bucureşti

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 martie 2012 29 afişări

Reţeaua franceză de retail deschide al 48-lea supermarket al reţelei sale, în Bucureşti, pe 7 martie. Spaţiul este al 12-lea supermarket pe care Carrefour îl operează în Capitală.

Magazinul, care are o suprafaţă de vânzare de 600 mp şi 7 case de marcat, are o gamă de 6.500 de produse, din care 1.000 sunt marcă proprie Carrefour. Noul supermarket angajează 40 de oameni.

Retailerul francez este prezent în România de peste zece ani şi operează 25 de hipermarketuri, 48 de supermarketuri şi 3 francize.

Vânzările Carrefour în România au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine, reiese din datele prezentate joi de retailerul francez.

în condiţii comparabile, vânzările Carrefour în România au scăzut cu 0,7%, în timp ce extinderea operaţiunilor a contribuit cu plus 6,1% la afaceri.

La curs valutar constant, vânzările companiei pe piaţa românească au crescut cu 5,4%, potrivit unui comunicat al Carrefour, al doilea mare retailer la nivel global după gigantul american Wal-Mart.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carrefour Market,
magazin,
retail
/actualitate/al-48-lea-magazin-carrefour-market-in-bucuresti-9374400
9374400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.