LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ultima etapă a investiţiilor MedLife în 2011: primul spital privat de ortopedie din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 07 decembrie 2011 68 afişări

Compania MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă inaugurarea primului spital privat din România dedicat afecţiunilor sistemului osteo-articular. Spitalul este rezultatul unei investiţii de 8,5 milioane de euro. Datele despre finalizarea investiţiei în Spitalul de Urgenţă, celălalt proiect MedLife în curs de derulare, sunt momentan incerte.

Desfăşurat pe trei niveluri şi o suprafaţă de 2000 mp, Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie MedLife include ambulatoriu de specialitate, departament de imagistică şi radiologie medicală, bloc operator cu 3 săli de operaţie, secţie de ATI cu 2 compartimente (septic şi aseptic), unitate de primiri urgenţe care va asigura funcţionarea spitalului 24/24 ore, departament de kinetoterapie şi recuperare medicală, laborator pentru analize de urgenţă, precum şi rezerve a câte 1 şi 2 paturi, capacitatea totală a spitalului fiind de 45 de paturi.

"Avem în portofoliu şase spitale care acoperă cea mai largă gamă de intervenţii chirurgicale din medicina privată din România: de la cele de chirurgie generală şi ginecologică la cele de chirurgie oftalmologică, urologică, plastică, ORL, pediatrică şi, mai nou, ortopedică. Reunim 22 de săli de operaţie şi un număr de 540 de paturi", a declarat Mihail Marcu, preşedinte MedLife.

Reprezentanţii MedLife estimează că, în primul an de activitate, în spitalul de Ortopedie şi Traumatologie se vor trata aproximativ o mie de pacienţi lunar, iar cifra de afaceri a spitalului va urca la valoarea de două milioane euro, în primul an de activitate.

Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie este cea de-a şasea unitate spitalicească dezvoltată de MedLife, fiind parte din programul de investiţii în valoare de 52 milioane de euro, anunţat pentru intervalul 2011-2015. La ora actuală MedLife deţine 6 spitale pluri şi monodisciplinare care totalizează 545 de paturi. Cele şase spitale, alături de cele nouă hyperclinici, opt laboratoare, şase farmacii şi trei maternităţi sunt parte a sistemului medical privat creat de MedLife.

"Vom avea în 2012 o temperare a investiţiilor în noi unităţi, fiind programată, posibil în vara anului viitor, deschiderea noului spital de urgenţă din zona Floreasca", a mai declarat Mihail Marcu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ultima-etapa-a-investitiilor-medlife-in-2011-primul-spital-privat-de-ortopedie-din-romania-9037027
9037027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.