Tranzactii de 700 mil. euro pentru Reff si Asociatii

Postat la 16 februarie 2009 18 afişări

Reff si Asociatii, societatea de avocati afiliata Deloitte Romania, a inregistrat anul trecut o crestere a volumului tranzactiilor asistate de 40%, pana la aproximativ 700 milioane de euro, pe o piata aflata, ca trend general, in curs de repozitionare.

"Anul 2008 a fost unul extrem de dinamic, mai ales in prima parte a anului, iar echipa noastra a fost implicata in negocieri initiate pe diverse segmente de piata, de la real estate si servicii financiare, la piata de media si publicitate, activitate editoriala, transporturi, IT&C, servicii de mediu si agricultura”, a declarat partenerul firmei de avocati Alexandru Reff.

Acum insa ariile de practica se modifica, si Alexandru Reff recunoaste blocajul de pe unele practici, in conditiile crizei economice: “Am vazut cum negocieri pentru tranzactii de sute de milioane de euro (mai ales in industria serviciilor financiare) au fost inghetate din cauza incertitudinii de pe piata. In mod evident, nu anticipam o dinamica similara pe piata fuziunilor si achizitiilor in acest an, dar firmele de avocatura sunt relativ flexibile si isi pot adapta serviciile la noua cerere, care va fi cel mai probabil axata pe sectorul public si proiecte finantate de fonduri europene, (re)structurare corporatista, piata muncii, energie, dreptul concurentei, litigii si altele.”

Cititi mai multe despre ariile de experitiza ce trebuie sa compenseze, in cifrele caselor de avocatura, franarea din real estate sau M&A.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/tranzactii-de-700-mil-euro-pentru-reff-si-asociatii-3931449
3931449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.