Te muti si ai de carat inclusiv mobilier sau electrocasnice mari? Stii ce tarife au firmele de mutari?

Postat la 27 august 2010 25 afişări

Vine o perioada in care vrei - nu vrei trebuie sa te muti si in atatia ani de stat in chirie ai strans tot felul de lucruri, inclusiv mobilier sau electrocasnice mari. Daca esti intr-un oras mare, sa luam de exemplu Bucurestiul, si vrei sa apelezi la serviciile unei firme de mutari, trebuie din start sa stii ca tarifele pe care ti le cer sunt extrem de diferite si va fi nevoie de o cautare minutioasa ca sa prinzi "o oferta". Cum sa faci, totusi, sa ai parte de cel mai bun pret?

Este bine sa stii ca unele iti iau de pe cap toata treaba adica au oameni care "iti fac bagajele": impacheteaza, demonteaza, amabaleaza, pregatesc si la fel despacheteaza, aranjeaza si asa mai departe.

In acelasi timp, altele iti ofera fix serviciul de mutare door - to - door si mai mult de atat nu vei primi oricat de multi bani esti dispus sa platesti pentru a-ti rezolva problema.

Continuarea acestui material, pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/te-muti-si-ai-de-carat-inclusiv-mobilier-sau-electrocasnice-mari-stii-ce-tarife-au-firmele-de-mutari-7045981
7045981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.