Scandalul din asigurari continua: Asiguratorii au restante de 300 mil. euro catre service-urile auto

Postat la 06 februarie 2010 52 afişări

Intarzierile de decontare ale asiguratorilor catre service-urile auto cumuleaza in prezent circa 300 de milioane de euro, cu o medie de 100.000 de euro pe societate, a declarat pentru MEDIAFAX Cristian Muntean, director la Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI).

"Intarzierile cu platile pentru decontarea serviciilor de reparatie efectuate pe baza politelor de asigurare RCA si Casco sunt de circa 100.000 de euro per societate, iar in Romania sunt autorizate 3.000 de service-uri auto. In aceste condiţii, firmele din bransa sunt obligate sa se imprumute la banci pentru a acoperi costurile reparatiilor", a afirmat el. Muntean a afirmat ca 80% din societatile de asigurari intarzie decontul reparatiilor peste limita legala de 15 zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/scandalul-din-asigurari-continua-asiguratorii-au-restante-de-300-mil-euro-catre-service-urile-auto-5480548
5480548
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.