S-a lansat prima asigurare malpraxis pentru agentii imobiliari

Postat la 10 martie 2010 41 afişări

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) si brokerul de asigurare Marsh au lansat impreuna cu Astra Asigurari prima asigurare profesionala pentru agentii imobiliari.

Polita acopera riscurile cu care se confrunta in mod obisnuit agentul imobiliar. Pana acum, asigurarile de raspundere profesionala erau contractate de agentiile imobiliare, la nivel de companie, pentru tot personalul angajat. Cu toate acestea, numarul companiilor care incheiau astfel de polite este destul de mic.

"Am inceput cercetarile in legatura cu acest produs, impreuna cu APAIR, inca din 2009. Au fost foarte multe detalii de pus la punct, dar credem ca produsul lansat astazi este unul acoperitor pentru agentii imobiliari membri APAIR. Membrii care doresc sa se asigure pentru sume mai mari decat cele minime obligatorii au posibilitatea sa-si majoreze asigurarea in conditii preferentiale", a spus Eduard Simionescu, managerul departamentului de raspunderi profesionale din cadrul Marsh Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
prima,
asigurare,
imobiliare,
agenti,
Astra,
Marsh
/actualitate/afaceri/s-a-lansat-prima-asigurare-malpraxis-pentru-agentii-imobiliari-5732362
5732362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.