Romania, cea mai tare in chifle. Fabrica Titan va produce chifle McDonald’s pentru mai multe tari din regiune

Postat la 19 octombrie 2010 95 afişări

Compania de morarit si panificatie Titan a investit aproape 15 milioane de euro in noua fabrica din localitatea Cernica, de langa Bucuresti, care va produce chifle pentru McDonald's.

Fabrica de la Cernica va produce sute de milioane de chifle pe an, destule cat sa le trimita din ele si vecinilor din Bulgaria, Grecia, Serbia si Macedonia. Compania Titan estimeaza ca investitia de 15 milioane de euro va fi recuperata in trei ani, a declarat directorul general, Stephanos Krommydas. "Lucrarile de constructie pentru fabrica de pe platforma Titan au inceput in septembrie anul trecut si au fost finalizate in iunie 2010, cand a fost deschisa unitatea. Investitia s-a ridicat la aproape 15 milioane euro si au fost fonduri proprii ale companiei. Estimam ca vom recupera investitia in urmatorii trei ani", a spus luni, in conferinta de presa, Krommydas.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
panificatie,
chifle,
Titan,
fabrica,
McDonald's
/actualitate/afaceri/romania-cea-mai-tare-in-chifle-fabrica-titan-va-produce-chifle-mcdonald-s-pentru-mai-multe-tari-din-regiune-7492974
7492974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.